Wat is het beste merk dartbord om aan te schaffen? Daar lees je meer over op deze pagina. Je zult vast denken, een dartbord is een dartbord en veel verschil zit er niet in. Maar daar kun je je nog weleens in vergissen. Er zijn verschillende merken, de kwaliteit is anders en ook de prijzen variëren van elkaar.

Professioneel dartbord

Daarnaast zijn ze van diverse materialen gemaakt. Wist je bijvoorbeeld dat het beter is om er een te kopen van varkenshaar of sisal? Vooral als je met stalen pijlen speelt is dat aan te raden. Een papieren variant is uiteraard veel goedkoper, maar die gaat ook minder lange mee. Meer over de beste merken, lees je hieronder.

Dartbord best getest

Nadat er naar de koopkracht van de consument is gekeken, is het duidelijk welke merken het populairst waren. Vaak zijn dit ook meteen de beste merken dartbord, maar dat hoeft niet altijd zo te zijn. Door naar de kwaliteit, prijzen, materialen en het aanbod te kijken zijn er volgens ons drie naar voren gekomen.

Dit zijn de beste merken:

  1. Winmau
  2. Innergames
  3. Nodor Supamatch

 

Hieronder lees je er meer over.

  • Beste merk dartbord: Winmau

Als laatste het beste merk Winmau. Hiervan zijn dartborden te verkrijgen die een revolutionair bedradingssysteem hebben, die de bouncers goed verminderen. Je behaalt hierdoor betere prestaties. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed, de varianten zijn gebruiksvriendelijk en ze hebben een erg lange levensduur.

  • Innergames

Van Innergames zijn verschillende varianten aan te schaffen. Zo is er een gemaakt van Sisal, maar ook is er een elektronische. Het is goed om te weten dat een elektronische werkt op netstroom, beschikt over een adapter en batterijen en dartpijlen. Deze hebben een stompe punt in plaats van een scherpe punt. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed en er zijn verschillende varianten aan te schaffen van Innergames waardoor je een keuze hebt.

  • Nodor Supamatch

Een ander beste merk dartbord is het merk Nodor Supamatch. Nodor Supamatch ontwierp ook het eerste bord met borstelharen, wat een groot succes bleek te zijn. De varianten van het merk Nodor Supamatch zijn er fijn in gebruik, beschikken over een erg goede kwaliteit en ze zijn erg duurzaam.

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er verschillende varianten aan te schaffen. De één beschikt over varkenshaar, de ander is gemaakt van Sisal en weer een ander is elektronisch.

Het beste dartbord 2017 volgens onze test

Voor ons springt het merk Winmau er toch uit als beste merk dartbord. Dit vooral, omdat ze een lange levensduur hebben en de prijs-kwaliteitverhouding erg goed is. Als je er meer over wilt lezen, dan kun je onderaan de pagina een aantal reviews vinden die geschreven zijn door onafhankelijke gebruikers. Wij zouden het ook erg leuk vinden als je zelf een review achterlaat.