Op deze pagina lees je meer over het beste merk laptop. Het is een product dat tegenwoordig door veel mensen gebruikt wordt. Je kunt een laptop overal mee naar toe nemen. Als je er eentje wilt gaan aanschaffen, dan is het handig om een aantal dingen te weten. Vergelijk bijvoorbeeld de beste merken met elkaar, kijk wat de beste laptop is van het jaar en welke geschikt is voor jou. Ook is het handig om te weten waar je op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe laptop. 

 

Bekijk de Laptop REVIEWS

Bekijk de LAPTOP TOP 10

 

 

Bekijk hier direct de beste laptops >>

  • Reviews van experts
  • Reviews van gebruikers
  • Prijzen vergelijken
  • Beste koop 2019-2020

 

Wat is het beste merk laptop?

Er zijn veel merken laptops. Hieronder vind je de beste merken waarvan je er één kunt aanschaffen. Is HP bijvoorbeeld het beste merk laptop of is Apple het beste merk?

De vijf beste merken zijn volgens ons: HP, Acer, Asus, Lenovo en Apple.

 

Lenovo Yoga 530-14IKB

 Bekijk specificaties en reviews

HP Envy

Bekijk specificaties en reviews

HP Pavilion

Bekijk specificaties en reviews

Acer Aspire 5

Bekijk specificaties en reviews

Apple MacBook Air

Bekijk specificaties en reviews

 

Over de volgens ons vijf beste merken lees je hieronder meer.

HP

HP is een erg bekend en één van de vijf beste merken dat laptops verkoopt. Er zijn ontzettend veel verschillende van het merk HP te verkrijgen. Denk hierbij aan laptops in verschillende kleuren, in verschillende inches, met diverse functies en ga zo maar door. Ze gaan van 10 tot en met 19 inch. Als je een mini wilt die je gemakkelijk mee kunt nemen, dan kun je voor 10 inch kiezen.

Heb je er liever een die je thuis op je bureau laat staan? Dan maakt het natuurlijk niet uit hoe groot de HP laptop is en kun je zelfs kiezen voor één met 19 inch. Als je een HP wilt aanschaffen, dan kun je kijken naar verschillende factoren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de beeldresolutie, het processormodel, het opslagtype, het RAM-geheugen, of het wel of geen touchscreen heeft, de Wi-Fi standaarden en de aansluitingen. Ook is het goed om te kijken welke HP laptop bij jou past. Je kunt een HP namelijk aanschaffen voor school, maar ook om films mee te kijken.

Is Acer een goed merk laptop?

Ook Acer is een erg bekend en gewaardeerd merk. Acer verkoopt laptops in vier verschillende categorieën. Dit zijn 2-in-1 laptops, Chromebooks, Windows-laptops en Gaming-laptops. 2-in-1 laptops zijn herkenbaar aan dat je het touchscreen scherm kunt loskoppelen. Zo heb je het in zijn geheel als laptopvariant maar als je het touchscreen loskoppelt heb je een tablet. Thuis kun je bijvoorbeeld goed met een toetsenbord werken, maar in de trein is een touchscreen bijvoorbeeld weer handiger.

Chromebooks zijn notebooks met een gemakkelijk besturingssysteem. Ook is er geen eigen opslag bij een Acer Chromebook. Ze zijn simpel, goedkoop, klein en beschikken over voldoende functies. Windows-laptops zijn ingesteld met de laatste Windows update. Je hebt ook besturingssystemen van bijvoorbeeld Apple.

Een Gaming-laptop is goed te gebruiken door mensen die veel gamen en er daar dus expliciet een voor nodig hebben. De kleuren waarin de notebooks van het merk Acer te verkrijgen zijn, zijn blauw, goud, rood, wit, zilver en zwart.

Laptop merk Asus

Nog een erg bekend laptop merk dat in de categorie de top vijf van beste valt, is het merk Asus. Als je een Asus-laptop wilt aanschaffen, dan kan je er eentje kiezen uit drie categorieën. Dit zijn de categorieën Windows-laptops, Gaming-laptops en 2-in-1. Een Windows-laptop is er één waarbij het besturingssysteem van Windows is. De meeste beschikken over dit besturingssysteem. De Gaming-laptops van het merk Asus zijn speciaal gemaakt voor game-liefhebbers.

Je kunt er erg goed op gamen, wat bij anderen vaak wat minder goed mogelijk is. 2-in-1 zijn waarbij je het touchscreen scherm kunt loskoppelen van het toetsenbord. Zo kun je het als laptop gebruiken wanneer je bijvoorbeeld veel moet typen en als tablet als dit niet het geval is. De laptops van het merk Asus zijn erg gewaardeerd en worden veel gekocht. Ze zijn te verkrijgen met een beeldresolutie in Full HD of HD Ready.

Ook kun je uit diverse opslagtypes kiezen. De verkrijgbare soorten opslagtypes, zijn Flash, HHD en SSD. Ook zijn de laptops van het merk Asus in diverse kleuren aan te schaffen. Dit zijn de kleuren blauw, bruin, grijs, zilver en zwart. Wil je een Asus aanschaffen maar weet je niet zo goed welke? Kijk dan naar degene die het meest verkocht zijn. Dit zegt vaak al genoeg over een product.

Lenovo

De 2-in-1 laptops van Lenovo zijn erg populair. Je kunt het touchscreen beeldscherm loskoppelen van het toetsenbord, wat het een erg flexibel product maakt. Je kunt thuis aan de werktafel zitten en het toetsenbord gebruiken voor het maken van verslagen of voor je werk. Maar ook kun je alleen het touchscreen meenemen om het als tablet gebruiken. Dit kan weer handig zijn als je er gebruik van moet maken tijdens colleges of als je iets wilt gaan doen ermee waarbij je geen toetsenbord nodig hebt.

Denk hierbij bijvoorbeeld aan online winkelen. In een webshop kun je zo door middel van het touchscreen door de artikelen heen scrollen. Lenovo laptops zijn te verkrijgen met verschillende soorten beeldresoluties. De drie soorten, zijn HD Ready, HD+ en Full HD. Ook kun je kiezen uit diverse processormodellen, het RAM-geheugen en uit de kleuren goud, rood, wit, zwart en zilver.

Apple laptop

Er zijn veel laptops die over een besturingssysteem van Windows beschikken. Maar er zijn ook laptops van het merk Apple. Iedereen kent het merk wel, is het niet van de laptops dan wel van de iPhones. Er zijn verschillende Apple’s aan te schaffen. Allereerst, een laptop van het merk Apple heet een MacBook. De MacBook wordt door mensen over de hele wereld gebruikt. De verschillende soorten MacBooks die te verkrijgen zijn, zijn onder andere de Apple MacBook, de Apple MacBook Air, de Forza Apple MacBook en de Apple MacBook Pro.

Als je een Apple wilt gaan aanschaffen, dan is het goed om te kijken naar welk merk het beste bij jou past en welke functies jij het meest wilt gaan gebruiken. Ook is het goed om naar de grootte van het scherm te kijken. Je kunt een Apple MacBook kopen in diverse inches, namelijk 11,6 inch, 12 inch, 13,3 inch en 15,4 inch. De laptops van het merk Apple zijn aan te schaffen in verschillende kleuren.

 

Beste merk laptop van 2019/2020

Er zijn gigantisch veel verschillende laptops aan te schaffen. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Welk merk moet je kiezen, hoeveel inch moet een laptop zijn, is er verschil tussen 2-in-1 en gewone. Dit zijn maar een aantal vraagstukken die komen kijken bij veel meer vragen. Welke het beste bij jou past, is alleen te bepalen door jou zelf. Als je echt het beste van het beste wilt, dan kun je kijken naar welke laptops het beste uit te tests zijn gekomen.

Er kan er dan natuurlijk maar één het beste merk laptop zijn, en deze wordt weer uitgeroepen tot de beste laptop van het jaar 2019.

Beste koop laptop

Wat is voor jou de beste koop? Als je de laptop puur en alleen voor school wilt gebruiken, dan is het niet nodig om te kijken naar een Gaming-laptop of een laptop waarmee je veel kunt downloaden. Allereerst is het goed om te kijken naar de grootte van de laptop. Als je hem gebruikt voor je studie, neem je hem vaak overal mee naar toe. Kies dus het liefst voor een laptop tussen de 11 en 15,6 inch. Meer inch zorgt ervoor dat het lastiger wordt om het mee te nemen.

Het beste merk laptop is dus niet alleen belangrijk maar ook de grootte. Heb je een niet zo een groot budget? Dan kun je bijvoorbeeld kiezen voor de Asus. Deze is klein, licht en fijn om aantekeningen mee te maken. Ook is Asus het beste merk laptop voor studenten. Heb je een groot budget? Dan is het merk Apple erg goed voor studenten. De meest gekochte studentenlaptop van het merk Apple, is de Apple MacBook Pro.

 

In het kort, volgens ons zijn de 5 beste laptop merken:

   • HP
   • Asus
   • Lenovo
   • Apple
   • Acer

Lees de reviews van gebruikers hieronder