Wat zijn de beste merken dartpijlen die je kunt aanschaffen? Het is natuurlijk logisch dat er verschillende merken zijn die de pijlen verkopen. Het kan dus lastig zijn als je als beginner pijlen moet aanschaffen en niet weet wat de verschillen tussen de merken zijn. Er zijn verschillende darters en diverse dartpijlen die je kunt aanschaffen. Je hebt een persoon die het leuk vindt om af en toe te darten maar niet serieus met darts bezig is.

Deze persoon kan het beste “Brass darts”, “Nicker Silver darts” en “Stainless Steel Darts” gebruiken. De beginner kan het beste met tungstenpijlen gooien. Ben je ervaren? Kies dan voor tungstenpijlen met minimaal 80% tungsten. Al deze soorten zijn te verkrijgen van verschillende merken, waar je hieronder meer over leest.

 

Beste koop Dartpijlen 2017

De populairste merken, zijn degene die het meest worden verkocht. De consument laat door de koopkracht goed zien wat hij of zij het betere merk vindt. Volgens ons, zijn de beste merken dartpijlen:

  1. Winmau
  2. Harrows
  3. Bull’s

 

1. Beste merk dartpijlen: Winmau

Van Winmau zijn veel verschillende soorten dartpijlen aan te schaffen. Ze hebben een gewicht van 23 of 26 gram, beschikken over een steeltip en het aantal tungsten variëren van 85% tot 95%. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed, de consument is erg tevreden over dit merk en de pijlen zijn erg gebruiksvriendelijk.

2. Harrows
Van het beste merk Harrows zijn steeltip- en softtippijlen te verkrijgen. Het gewicht van de pijlen varieert van 1 tot en met 40 gram. Voor de beginner, ervaren en professional zijn er diverse soorten aan te schaffen. De kwaliteit is ontzettend goed en je betaalt niet teveel voor een pijl.

3. Bull’s
Als laatste beste merk dartpijlen Bull’s. Het aanbod is erg groot, voor verschillende spelers zijn er diverse dartpijlen aan te schaffen. Deze beschikken over een verschillend percentage aan tungsten, hebben een steeltip of softtip en ze wegen tussen de 14 en 26 gram. De prijs-kwaliteitverhouding is goed.

Als beste getest

Er zijn dus daadwerkelijk verschillende soorten en merken dartpijlen aan te schaffen voor beginners, gevorderden en zelfs professionals. Onze voorkeur voor het beste merk, gaat uit naar Winmau. Het aanbod aan verschillende varianten is erg groot en de prijs-kwaliteitverhouding is ook goed. Het kan zijn dat jij een andere voorkeur hebt voor een merk. Dit kan je ons laten weten door middel van een review onderaan de pagina. Je kunt ook de ervaringen van andere onafhankelijke gebruikers lezen.