Wat zijn de beste merken eiwitshakes? Het is tegenwoordig niet gek om eiwitshakes tot je te nemen. Veel mensen gebruiken dit voor bij het sporten. Het bevat namelijk aminozuren waardoor het herstel van de spieren sneller gaat. Ook stimuleert het de aanmaak van nieuw spierweefsel. Niet alleen professionele sporters gebruiken het, maar ook mensen die intensief willen afvallen en spieren willen opbouwen. Wat de merken zijn, lees je hieronder.

Als beste getest

Eiwitshakes worden aangeboden van verschillende merken. Degene die het populairst zijn en dus het meest gekocht zijn, zijn vaak ook de allerbeste. Volgens ons zijn de beste merken

  1. Whey Perfection
  2. Pure Whey
  3. M Double you

 

Hieronder lees je er meer over.

 

Beste merk eiwitshakes: Whey Perfection

Whey Perfection kan worden gekocht bij de Body & Fit shop. Het is een erg populair en bekend merk. Ze zijn te verkrijgen in verschillende smaken, bijvoorbeeld chocola, banaan, vanille, aardbei en naturel. Ze zijn koolhydraatarm en de prijs-kwaliteitverhouding is erg goed.

Beste merk eiwitshakes nummer 2: Pure Whey
Pure Whey is ook een merk dat verkocht wordt bij de Body & Fit shop. Deze variant wordt vaak gekozen door mensen die de puurste en zuiverste wei-eiwitten tot zich willen nemen. Het beschikt over een minimum percentage aan vet en koolhydraten. De prijs-kwaliteitverhouding is goed en de consumenten zijn erg enthousiast over deze variant.

Beste merk eiwitshakes nummer 3: M Double you
Het laatste merk M Double you beschikt over drie verschillende wei-eiwitten. Dit zijn wei-eiwit isolaat, wei-concentraat en wei-eiwitten die gehydrolyseerd zijn. De eiwitten zijn erg zuiver van M Double you en worden ontzettend snel opgenomen door je lichaam.

Beste koop

Zoals je ziet zijn er veel verschillende eiwitpoeders waar je een milkshake van kunt maken. Wij vinden persoonlijk het beste merk Whey Perfection. Dit omdat de prijs-kwaliteitverhouding goed is, hij erg koolhydraatarm is en te verkrijgen is in maar liefst 36 smaken. Als je zelf ervaring hebt met shakes van eiwitten, dan kun je je mening delen onderaan deze pagina door middel van een review. Dit zouden wij erg leuk vinden. Je kunt zelf natuurlijk ook de reviews lezen van andere onafhankelijke gebruikers.