Wat is het beste merk Föhn? Bijna alle vrouwen en zelfs veel mannen beschikken tegenwoordig over een föhn. Als je een nieuwe aan wilt schaffen, is het wel handig om te weten wat de beste merken föhns zijn. Een föhn is een haardroger die gebruikt kan worden door vrouwen, maar ook mannen en kinderen. Je kunt ermee je haren droog maken en in model laten “waaien”.

Er zijn niet veel mensen die geen gebruik maken van zo’n apparaat, aangezien het erg gemakkelijk is na het douchen. Zo kun je snel je haren doen en naar je werk toe gaan. Hieronder lees je meer over diverse, beste merken.

 

Bekijk de REVIEWS

Bekijk de FÖHN TOP 10

 

 

Bekijk hier direct de beste föhns >>

  • Reviews van experts
  • Reviews van gebruikers
  • Prijzen vergelijken
  • Beste koop 2017
Als beste getest 2017

Er zijn veel merken die het meest verkocht zijn. Deze zijn ook wel het populairst. Bij het zoeken van de beste merken, wordt gekeken naar meerdere factoren. Denk aan de mening van de consument, de prijs-kwaliteitverhouding, de functies en ga zo maar door.

Volgens ons zijn de beste merken:

 1. CHI
 2. Braun
 3. Remington

 

Beste merk föhn: CHI

Een erg goed en bekend merk, is CHI. Dit is een van de beste merken föhns, mede doordat het veel door kappers gebruikt wordt. Het zijn luxe uitvoeringen van gemiddeld 1500 watt, meerdere blaassnelheden, een koude stand, een lang snoer en ze verminderen over het algemeen ook statisch haar. Daarnaast verminderd het pluishaar.

Nummer 2: Braun
Van Braun zijn verschillende varianten aan te schaffen. Een erg populaire, is de variant die een vermogen heeft van 2000 watt, maar liefst 10 verschillende warmtestanden kent en veel stylingsmogelijkheden biedt. Deze föhn bevat verschillende sensoren die de temperatuur meet, waardoor je haar er altijd gezond uit blijft zien. Ook heeft het een professioneel ventilatiesysteem.

Nummer 3: Remington
Remington is ook een van de beste merken föhns. Je kunt er verschillende van aanschaffen, waaronder met bijvoorbeeld 6 warmtestanden en 2 verschillende blaasstanden. Ook zijn ze te verkrijgen in diverse kleuren, maten en met verschillend aantal Watt. De meesten van Remington beschikken over een vermogen van 2400 Watt. De prijs-kwaliteitverhouding is erg goed.

MerkSpecificatiesInformatieLaagste prijs
CHI PRO
CHI Pro, beste merk fohn
Bekijk specificaties
en reviews
Zeer goede beoordeling
1300 watt
PHILIPS BHD176/00
Philips Fohn
Bekijk specificaties
en reviews
2200 watt
REMINGTON AC9096 SILK
Remington Fohn
Bekijk specificaties
en reviews
2400 wattWehkamp
BABYLISS IPRO 2200
Bekijk specificaties
en reviews
2300 watt
DYSON SUPERSONIC
Dyson Fohn
Bekijk specificaties
en reviews
1600 watt

Beste koop föhn

De verschillen tussen diverse föhns zitten hem vaak in het aantal Watt, de uitstraling en de verschillende standen. Volgens ons is het beste merk föhn het merk CHI. Dit, omdat het merk veel door kappers wordt gebruikt, het je haar niet beschadigd en de uitstraling en kwaliteit erg goed zijn. Waarschijnlijk heb je zelf ook een mening of een ervaring met diverse merken. Je kunt je ervaringen delen door middel van een review.