Wat is het beste merk hogedrukreiniger? Een hogedrukreiniger wordt veel verkocht in Nederland. Met een dergelijk apparaat kan je stoepen en tegels schoonspuiten, maar je kunt er ook je auto mee wassen of afspuiten. Er zijn diverse merken op de markt, het maken van een keuze is daarom soms lastig. Welk merk past bij je? Aan de hand van de aanbeveling van BesteMerk.nl en de duizenden reviews van gebruikers krijg je een goed beeld van de merken. Het populairste merk heb je zo gevonden! Er wordt in de beoordeling gekeken naar het totaalplaatje, dus de prijs-kwaliteit verhouding, maar ook de levensduur is belangrijk.

 

Bekijk de REVIEWS

Bekijk de HOGEDRUKREINIGER TOP 10

 

Bekijk hier direct de beste hogedrukreinigers >>

  • Reviews van experts
  • Reviews van gebruikers
  • Prijzen vergelijken
  • Beste koop 2017

 

Wat is het beste merk hogedrukreiniger?

Het schoonspuiten van terrastegels, gevels, fietsen, auto’s, caravans of tuinmeubilair gaat erg eenvoudig met een hogedrukreiniger. De prijsverschillen van hogedrukreinigers zijn erg groot. Deze verschillen per merk en type waarbij de goedkoopste rond de 50 euro ligt en de duurste tot ruim 2.800 euro kost. Wat is het beste merk hogedrukreiniger voor jouw klus en budget? Lees hieronder de verschillende specificaties of de top 10 met de meest verkochte hogedrukspuiten.

Beste getest in 2017

Dit jaar zijn er verschillende hogedrukreinigers getest en beoordeeld. Bekende merken als Kärcher en Nilfisk komen elk jaar terug in de top 5. Ook onbekende merken worden getest op prijs en kwaliteit. De resultaten voor de verschillende testen in 2017 zijn in de onderstaande tabel terug te zien.

Volgens ons kun je het beste een hogedrukreiniger kopen van de volgende merken:

 1. Kärcher
 2. Nilfisk
 3. Eurom

Beste merk: Kärcher

Aan de hand van de resultaten van de verschillende testen en onderzoeken is gebleken dat het bekende merk Kärcher het beste uit de test komt. Er zijn merken op de markt die qua prijs iets goedkoper zijn, echter is de levensduur, geluidsniveau en de kwaliteit beter dan bij andere merken. Ook zijn er allerlei handige accessoires te koop. Denk daarbij aan een terrasreiniger, gootsteenontstopper, wasborstels of een schuimpistool. Deze laatste kun je gebruiken tijdens het wassen van de auto met ‘foam’. Je kunt hierdoor de auto grondig wassen zonder krassen van borstels.

Hogedrukreiniger reviews

De review van BesteMerk.nl staat hieronder weergegeven. Wij geven met een deskundig team een zorgvuldige beoordeling van het product. Wij testen het product direct of indirect en komen zo met een review. Bezoekers die zelf het product hebben gekocht vragen wij om een review in te vullen. Hiermee help je anderen met het maken van hun keuze en de aankoop van het beste merk.

Kärcher reviews

Kärcher is het meest verkochte merk onder de hogedrukreinigers. Ook in onze review bevelen wij het merk Kärcher aan. Onze bezoekers waarderen de kwaliteit van deze hogedrukspuit ook, hieronder lees je de volledige hogedrukreiniger Kärcher review.

Beste koop hogedrukreiniger 2017

Wij vinden Kärcher de beste koop hogedrukreiniger van 2017. Het type dat qua prijs en kwaliteit het beste als beste uit onze test is gekomen in 2017 is de Kärcher K4 Premium Full Control HOME.

MerkSpecificatiesInformatieLaagste prijs
Kärcher K4 Premium FC Home
Beste merk Hogedrukreiniger Kärcher K4
Bekijk specificaties
en reviews
150 bar
Eurom Force 2000
Beste merk Hogedrukreiniger Eurom Force 2000
Bekijk specificaties
en reviews
130 bar
Karcher K7 Premium FC Home
Beste merk Hogedrukreiniger Kärcher K7
Bekijk specificaties
en reviews
180 barWehkamp
Nilfisk C 130.2-8
Beste merk Hogedrukreiniger Nilfisk C130
Bekijk specificaties
en reviews
130 bar
Nilfisk E150.1-10
Beste merk Hogedrukreiniger Nilfisk E150
Bekijk specificaties
en reviews
150 barWehkamp