Wat is het beste merk van een mobiele airco en wat doet het precies? Op deze pagina lees je meer over verschillende merken mobiele airco’s en over diverse varianten. Een mobiele airco is een apparaat dat de temperatuur en luchtvochtigheid in een ruimte regelt. Het is airconditioning, dat vooral tijdens de warme zomerdagen erg prettig is. De meeste hebben wieltjes en zijn daardoor gemakkelijk te verplaatsen. Het is handig om het al aan te zetten voordat de warmte in de ruimte hangt. Zo is de temperatuur gemakkelijker stabiel te houden.

Wat zijn de beste merken mobiele airco’s?

Deze zomer kan het weer aardig warm worden. Verkoeling in huis, slaapkamer of op het werk kun je met een mobiele airco eenvoudig creëren. Ook dit jaar weer zijn de mobiele airco’s uitvoerig getest. Wat is nu het beste merk voor een mobiele airco?

 

Bekijk de REVIEWS

Bekijk de AIRCO TOP 10

 

 

Bekijk hier direct de beste mobiele airco’s >>

  • Reviews van experts
  • Reviews van gebruikers
  • Prijzen vergelijken
  • Beste koop 2020

 

Fuave ACB07K01

 Bekijk specificaties en reviews

AEG AXP35U538CW ChillFlex Pro

Bekijk specificaties en reviews

DeLonghi PAC N82 ECO

Bekijk specificaties en reviews

Whirlpool PACB212HP 4

Bekijk specificaties en reviews

DeLonghi Pac EX100 Silent

Bekijk specificaties en reviews

 

In de top 5 zie je ze terug! Bepaalde merken scoren elk jaar erg hoor. Daarbij kun je denken aan:

 • Fuave
 • DeLonghi
 • Whirpool
 • AEG
 • Eurom

Beste merk mobiele airco: DeLonghi

Wat DeLonghi één van de beste merken mobiele airco’s maakt, is dat de meeste varianten van het merk stil zijn. Deze produceren dus amper tot geen geluid wat erg fijn is. De mobiele airco’s van DeLonghi hebben een rustige uitstraling, werken goed tot ruimtes van 100 kubieke meter en zijn erg energiezuinig. Ook is de prijs-kwaliteitverhouding erg goed.

Op plaats 2 staat: Fauve

Van Fauve zijn er ook mobiele airco’s te verkrijgen. Het is een van de beste merken mobiele airco’s, omdat de prijs-kwaliteitverhouding erg goed is. Ook is de gebruiksvriendelijkheid erg goed en wordt de lucht goed gereguleerd door het apparaat.

Ook in de top 3: Whirpool

Een van de beste merken mobiele airco’s, is Whirpool. Er zijn verschillende varianten te verkrijgen die de luchtvochtigheid- en temperatuur regelen. Zo heb je eigenlijk alleen airco’s met afvoerslang, maar variëren ze van elkaar door verschillende functies. Een airco van Whirpool verplaatst de lucht, heeft een bepaald geluidsniveau en heeft een bepaald koelvermogen. Dit geldt voor iedere variant zo. De airco’s van het merk Whirpool zijn geschikt voor ruimtes van 50 tot 70 kubieke meter.

Specificaties en reviews van de mobiele airco test

Hieronder kun je bekijken welke 5 mobiele airco’s als één van de beste uit de test komen. Bekijk de specificaties voor meer informatie of lees de reviews en ontdek wat anderen het beste merk mobiele airco vinden.

De verschillen tussen de merken, zijn de prijs maar ook de energieklasse. Daarnaast beschikt het ene merk weer over andere functies dan de ander.

Onze voorkeur gaat uit naar het beste merk DeLonghi. Dit, omdat wij het zelf als prettig ervaren als de airco geluidstil is. Verderop op deze pagina kun je door middel van een aantal onafhankelijke reviews lezen wat gebruikers zelf het beste merk vinden. Heb jij ook een favoriet merk? Dan kun je dit aan ons laten weten door middel van een review.