Wat is het beste merk TV beugel? Daar zul je op deze pagina achter komen. Een televisie kun je mooi op zijn pootjes neerzetten op een meubel. Maar wat ook erg aan te raden is, is een muurbeugel. Zo zweeft de televisie als het ware boven de grond of het meubel. Ook kun je de televisie meerdere kanten op laten staan. Erg handig! Maar wat is het beste TV beugel merk? Op deze pagina lees je hier meer over en zie je de verschillen tussen deze merken.

 

Bekijk de REVIEWS

Bekijk de TV BEUGEL TOP 10

 

 

Bekijk hier direct de beste muurbeugels >>

  • Reviews van experts
  • Reviews van gebruikers
  • Prijzen vergelijken
  • Beste koop 2017

 
 

 

TV beugel top 3

Er zijn verschillende merken waarvan je een TV beugel kunt aanschaffen. Populaire merken en dus de merken die het meest verkocht zijn, zijn de merken Vogel’s, Newstar en Samsung.

 1. Newstar

  Van Newstar zijn er ook veel verschillende soorten te verkrijgen. De bekendste is degene die aan de muur vestigt, waaraan je veel soorten televisies kunt hangen. Door middel van deze TV beugel van het merk Newstar kun je de televisie naar links en rechts draaien en ook kun je hem naar onder of naar boven bewegen.

 2. Vogel’s

  Van het merk Vogel’s, wordt de vaste TV beugel veel gekocht door consumenten. Deze variant zit helemaal vast aan de muur en je kunt er LED-, LCD- en plasmatelevisies aan vast monteren. Het is hierbij niet mogelijk om de televisie naar verschillende hoeken te draaien.

 3. Samsung

  Aan deze TV beugels kun je veel verschillende Samsung televisies hangen vanaf 32 tot en met 65 inch. Ook door middel van een Samsung model kun je je televisiescherm naar links, rechts, boven en beneden bewegen.

 

MerkSpecificatiesInformatieLaagste prijs
NewStar NM-W225
TV beugel beste merk
Bekijk specificaties
en reviews
Max: 32 inch
Vogel's Thin
Vogel's Thin beste koop tv beugel
Bekijk specificaties
en reviews
Diverse formaten
Vogel's VFW 040
Vogel's VFW 040 tv beugel
Bekijk specificaties
en reviews
Max: 50 inch
Vogel's Wall 2245
Vogel's WALL 2245 tv beugel
Bekijk specificaties
en reviews
180 graden draaienWehkamp
One For All
One for alle muurbeugel tv
Bekijk specificaties
en reviews
Diverse formaten

 

Reviews

Zoals je hebt kunnen lezen, zijn er verschillen tussen de populairste en dus beste merken. De één zorgt ervoor dat je televisie strak op de muur hangt zonder dat het kan bewegen. De ander is juist zo gemaakt dat je, je televisie naar rechts, links, boven of onder kunt bewegen.

Wij geven zelf de voorkeur aan het merk Newstar. Dit, omdat het de kijkervaring bevorderd en het je favoriete series kijken nog leuker maakt. Hieronder kun je een aantal reviews lezen van onafhankelijke gebruikers. Wat is volgens jou het beste merk? Laat het ons weten door middel van een review.